Aanmelden
via Gebruikersnaam:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Nog geen lid?
Klik hier om te registeren.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier een nieuwe aan.
Adverteerders
Gebruikers online on
Gasten online: 3
Duitsland Verenigde Staten
Leden online: 0
Geen leden online

Registraties: 486
Nieuwste lid:
Nederland Zoey_Oudshoorn
Laatste nieuws
Algemene oproep: Heel veel vrijwilligers gezocht!


Bij diplomazwemmen zijn we op zoek naar diverse vrijwilligers om onze vereniging beter te bemensen, beter te kunnen promoten, om de kwaliteit van de lessen te kunnen borgen en om een aantal taken beter te kunnen verdelen.

We hebben heel veel verschillende functies open! Zit jij op zondagochtend toch al in het zwembad omdat je kind (of kinderen) één of meer lesuren aanwezig is? En ben je trots op onze vereniging? Of vind je dat het beter kan? Kijk dan eens hieronder bij de waslijst van functies die we graag ingevuld zien. Er zit vast ook iets voor jou bij!

Gezellige barmedewerkers
Tijdstip: van 7.00 tot 10.30 uur

Voor in onze kantine Het Drieluik zoeken wij minimaal 1, liefst 2 representatieve en gezellige medewerkers die helpen achter de bar. Werkzaamheden bestaan uit koffie zetten, drank en hapjes verzorgen, al naar gelang er besteld wordt uiteraard. Ook toezichthouden binnen het Drieluik maakt deel uit van je werkzaamheden. Wil jij ons helpen? Ben je toch al op zondag in het zwembad of lijkt het je gewoon leuk en heb je geen moeite met vroeg opstaan? Dan zoeken we jou!

Vertaler Nederlands ←→ Arabisch
Voor onze kinderen en ouders met een Arabische achtergrond, zoeken wij iemand die onze algemene documenten zou kunnen vertalen. Zo hebben we huisregels, algemene informatie over zwemles, kledingvoorschriften en informatie over bijvoorbeeld proefzwemmen en afzwemmen.

Ben jij enthousiast en beheers je zowel de Nederlandse taal als een Arabische taal? Dan komen we graag met je in contact!

Enthousiaste Instructeur Zwemvaardigheid
Tijdstip: 7.30 uur en 9.00 uur

Voor onze diploma’s Zwemvaardigheid 1/2/3 zijn we op zoek naar enthousiaste instructeurs. Vind je het leuk om met kinderen te werken en ben je pro-actief? Dan zoeken we jou!

Wij zijn dringend op zoek naar instructeurs om de groepen beter te bezetten. Je hoeft geen diploma’s te hebben of ervaring in het lesgeven hiervan, maar een goede beheersing van de zwemslagen verdienen wel de voorkeur!

Enthousiaste Instructeur Synchroonzwemmen
Tijdstip: 9 uur

Voor onze diploma’s synchroonzwemmen 1/2/3 zijn we op zoek naar 1 of 2 enthousiaste instructeurs. Vind je het leuk om met kinderen te werken, hou je van dansen en muziek en ben je pro-actief? En kun je ook nog aardig zwemmen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je hoeft geen diploma’s te hebben of ervaring in het lesgeven hiervan, maar een goede beheersing van de zwemslagen verdienen wel de voorkeur! Mocht je zelf ervaring hebben met synchroonzwemmen, dan is dat natuurlijk helemaal super!

Enthousiaste Instructeur Survivalzwemmen
Voor onze groep survivalzwemmen zijn we op zoek naar een enthousiaste instructeur. Vind je het leuk om met kinderen te werken en ben je pro-actief?

Dan zoeken we jou!

Wij zijn dringend op zoek naar instructeurs om de groepen beter te bezetten. Je hoeft geen diploma’s te hebben of ervaring in het lesgeven hiervan, maar affiniteit met de sport en een goede beheersing van de zwemslagen verdienen wel de voorkeur!

Instructeurs Zwem ABC
Groepen: wit /licht groen/rood/blauw/paars/turquois om 7.30 uur
              B om 7.30 uur
              C om 9 uur
              oranje om 9 uur
              goud om 8.15 uur

Voor onze groepen van het zwem ABC zoeken we verschillende instructeurs. Vooral om 7.30 uur kunnen we wel wat extra hulp gebruiken. Wie zoeken we? Vrolijke pro actieve mensen, die de zwemslagen goed beheersen en het leuk vinden om met kinderen te werken. Je hoeft geen opleiding te hebben of ervaring. Een opleiding behoort wel tot de mogelijkheden, als je dat leuk vindt. Je verbindt je dan wel voor langere tijd aan onze vereniging.

Hulp bij het verzamelen van de afzwemformulieren
Wanneer: 4 keer per jaar voor de bijzondere diploma’s
               4 keer per jaar voor het zwem ABC
Tijdstip: van 8.15 uur tot 10 uur.

Wanneer het proefzwemmen is geweest, haasten alle ouders zich naar de kantine om het diplomageld te voldoen. Daar moeten alle formulieren goed gecontroleerd en verzameld worden en erop gelet worden dat de afzwemgelden netjes wordt voldaan. Omdat dat voor de mensen achter de bar vaak niet te combineren is met de gewone werkzaamheden, zijn een paar extra handen meer dan welkom. Omdat het maar 4 keer of 8 keer per jaar is, is dit misschien een goede bijdrage voor degene die zelf wat minder sportief is aangelegd? Alle hulp is welkom!

Leden PR commissie
Voor onze vereniging willen we heel graag een aantal flyers om bij scholen en kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang neer te leggen bijvoorbeeld.

We willen meer bekendheid over onze zwemlessen en over de bijzondere diploma’s die je bij ons kunt halen. En we willen meer naamsbekendheid binnen de regio Gooise Meren en Wijdemeren. Dit willen we bereiken door af en toe een artikel in de krant te (laten) plaatsen, het lokale nieuwsblad, Facebook of andere media.

Heb jij ervaring met het maken of schrijven van flyers of artikelen? Wil je voor ons iets ontwerpen of schrijven? Voel jij je betrokken en ben je enthousiast over wat we zoal ondernemen? Vind jij leren zwemmen net zo belangrijk als wij? Dan zijn we op zoek naar jou!

Je hebt interesse voor één of meerdere functies, wat nu?
Wat superfijn dat je zo enthousiast bent! We kunnen je hulp goed gebruiken!

Maak gebruik van het contactformulier om een bericht te sturen naar diplomazwemmen, of kom langs in de kantine Het Drieluik op zondag na de laatste les (rond 10 uur).

Graag beantwoorden we al je vragen, kunnen we eventueel even kennis maken en kijken we hoe we invulling gaan geven aan jouw en onze wensen.

Vraag naar Wouter en/of naar Nicole!

Een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van het proces, deze wordt aangevraagd na aanmelding als vrijwilliger.


Commissie Diplomazwemmen
Zwem- en Poloclub De Otters Het Gooi
Geplaatst door Wouter op 24 maart 2019 18:57:00 323 keer gelezen · Afdrukken
Willekeurige foto
 
 
Inhuldiging Ferry Weertman
Bekijk album
Vacatures

Zwem ABC
Connect with Us
Clubkleding
Laatste nieuws
Er is voor dit paneel geen inhoud gedefinieerd
Kalender
Oktober 2019
Z M D W D V Z
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 01 02

Legenda:
 Algemeen
 Diplomazwemmen
 Waterpolo
 Wedstrijdzwemmen
 Meerdere takken
Gefeliciteerd!
 16-10 Bets van 't Klooster
 17-10 Roland Beekes
 19-10 Boaz Blokhuis
 19-10 Elselien Eijsvogel
 19-10 Esmée Paape
 20-10 Josh Renkema
 21-10 Elly Vreman-van Beurden
 22-10 Matas Bockus
 22-10 Noah van Woudenberg
 23-10 Kam Choi Cheung

We wensen jullie een fijne verjaardag!