Laatste zondagochtend seizoen 2017-2018
Geplaatst door Wouter op 11 juli 2018 00:00:00

Uitgebreid nieuws
news: Palmboom-Links.jpg Laatste les,
lekker vrijzwemmen
news: Palmboom-Rechts.jpg


Beste ouders en verzorgers van al onze leszwemmers,

Aanstaande zondag 15 juli van 7.45 uur tot 9.30 uur mogen alle kinderen die bij ons lessen, lekker komen vrij zwemmen. Er zal geen les gegeven worden en ze mogen allemaal een zusje of broertje, vriendje of vriendinnetje, en graag ook één of beide ouders meenemen.

Het wedstrijdbad, recreatiebad, de wildwaterkreek én het Nijntjebad evenals de grote glijbaan zijn toegankelijk, alleen het therapiebad is gesloten.

Natuurlijk zorgen wij voor toezicht rond het bad, maar omdat we te maken hebben met kinderen met zeer uiteenlopende zwemkwaliteiten vragen wij u als ouders verantwoordelijkheid te nemen voor uw eigen kinderen. En om ongelukken voor te zijn, stellen we vooraf de volgende voorwaarden:
Dit jaar bieden we ook demonstraties en workshops van waterpolo en schoonspringen. De demonstraties wisselen elkaar af in het recreatiebad tussen 08:00 en ongeveer 09:00 uur. Voor kinderen én volwassenen die de verleiding niet kunnen weerstaan mee te doen, meld je aan voor een workshop bij de mensen die de demonstraties leiden en er worden mogelijkheden gecreëerd om het ook te ervaren.

Degenen die er zondag niet bij kunnen zijn, willen we via deze weg een fijne vakantie wensen.

De eerste zwemles na de zomervakantie is op 9 september.
Tot volgend seizoen!


Met vriendelijke groet,
Namens de instructeursgroep van De Otters Het Gooi

Nicole Heesakkers (06 - 246 38 311)
Wouter Behrens (036 - 535 37 05)
diplomazwemmen@deottershetgooi.nl